Opleidingen en Cursussen

Wil jij communiceren met Paarden?

Ik kan me heel goed voorstellen dat jij wil kunnen communiceren met paarden. Hoe bijzonder is het als je daardoor direct weet waar je paard behoefte aan heeft, wat hij het liefste met je doet of hoe zijn verleden is geweest? Vraag je niet langer af of je het kunt, maar ga het gewoon lekker leren. Er zijn heel veel paarden die onze hulp nodig hebben. Dit is dan ook de reden dat ik heb besloten zoveel mogelijk mensen te leren communiceren met paarden en andere dieren.

In mijn cursussen komen mijn twee grootste passies samen, namelijk communiceren met paarden en lesgeven. Ik ben opgeleid als docent Engels en ben echt gek op lesgeven. Het moment dat een cursist een nieuw inzicht krijgt of ineens iets kan, daar doe ik het voor. En als dit dan ook nog paard en mens  kan samen brengen, dan kan ik mijn geluk niet op.

Cursus Communiceren met Paarden 1

In deze cursus leer je de basis van het communiceren met paarden. Je leert hele belangrijke vaardigheden zodat je op de juiste manier de zuivere boodschap opvangt en deze niet inkleurt met de ‘wens van jouw gedachte’. Je leert de benodigde theorie zodat je weet wat je doet en waarom je dit op een bepaalde manier doet. En je leert natuurlijk technieken die de communicatie op gang brengen. Na afloop en bij actieve deelname ontvang je het bewijs van deelname.
Datum: vrijdag 12 april 2024
Kosten: € 195 (inclusief koffie/thee/versnaperingen en een goed verzorgde lunch)
We werken in principe met paarden, maar het kan voorkomen dat we ook met andere dieren werken. Tijdens de cursus is mijn eigen hond mogelijk aanwezig. Het is niet mogelijk je eigen dier mee te nemen.
Aanmelden: kan door mij te mailen op info@hetpaardenmedium.nl

Cursus Communiceren met Paarden 11

Als je deel I hebt gevolgd, kun je door naar deel II. Dit is een verdiepende cursus. In dit deel bouw je voort op de voorgaande kennis en technieken. Je krijgt kennis van hoe je jezelf kunt blijven verbeteren, hoe je vanuit je zuiverheid blijft werken. Ik krijg zo een goed beeld van je mogelijkheden en hoe toegewijd je bent. Dit is voor mij belangrijk in verband met de eventuele toelating naar de jaartraining. Na afloop en bij actieve deelname ontvang je het bewijs van deelname.
Datum: vrijdag 7 juni 2024
Kosten: € 225 (inclusief koffie/thee/versnaperingen en een goed verzorgde lunch)
We werken in principe met paarden, maar het kan voorkomen dat we ook met andere dieren werken. Tijdens de cursus is mijn eigen hond mogelijk aanwezig. Het is niet mogelijk je eigen dier mee te nemen.
Aanmelden kan door mij te mailen op info@hetpaardenmedium.nl

De Jaartraining

Als je beide cursussen hebt gevolgd bij mij en je een uitzonderlijk talent en/of een enorme grote passie hebt om paarden werkelijk te helpen en hun wereld te verbeteren, dan kun je aan mij het verzoek doen om deel te nemen aan de jaartraining. Hierin ga je, met een selecte groep getalenteerde mensen, de vaardigheden die je nodig hebt om zowel fysiek als op afstand te communiceren met paarden. Ook ga je je in deze training ontwikkelen als healer en leer je dus nog verder met energie te werken. Deze jaartraining sluiten we af met een weekend waarin alle vaardigheden grondig herhaald en getest worden. Je sluit deze jaartraining af met het diploma.

Startdatum is (voorlopig) gepland in januari 2025 en september 2025.
Meer informatie volgt in de loop van dit jaar.

 

Meer informatie?

Wil je graag (vrijblijvend) geïnformeerd worden over de aankomende data? Of wil je meer informatie? Mail dan gerust naar info@hetpaardenmedium.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op!

Het meedoen met de cursussen en jaartraining is op eigen risico. Ik ga ervanuit dat je ervaring hebt met paarden en weet wat je doet. Je werkt in principe met oudere paarden, maar ook oudere paarden kunnen nog pit hebben en hebben sowieso nog hetzelfde gedrag als andere paarden. Heb je geen ervaring met paarden, dan kun je wel meedoen, maar dan ben je verplicht dit bij mij aan te geven. Ik kan er dan voor zorgen dat je 100% vanuit beschermd contact met de paarden werkt. Ook in dit geval ben je zelf 100% verantwoordelijk voor je eigen veiligheid.

Denk ook aan kleding die bestand is tegen eventuele kou en regen. We kunnen deels binnen werken, maar je bent ook buiten. Daarnaast moet je kleding vies mogen worden en zijn stevige schoenen een must.

Voorwaarden

1. Ik behoud me het recht voor om wijzigingen door te voeren in de inhoud van de cursus.
2. Deelnemer is gehouden aan het opvolgen van de aanwijzingen van de cursusleider dan wel van de eigenaren van de locatie.
3. Deelname is pas definitief na ontvangst van de volledige betaling.
4. Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:
– tot een maand voor de startdatum is de deelnemer 25% van het cursusgeld verschuldigd;
– binnen een maand tot 14 dagen voor de cursus is de deelnemer 50% van het cursusgeld verschuldigd;
– binnen 14 dagen tot 2 dagen voor de cursus is de deelnemer 75% van het cursusgeld verschuldigd;
– binnen 48 uur voor de cursus is de deelnemer 100% van het cursusgeld verschuldigd.
5. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid.