Wat zeggen anderen over ons?

Al deze dieren die zich om mij heen hebben verzameld in een systeem dat jij hebt vertaald zodat wij allemaal in harmonie kunnen zijn en blijven.

“Lieve Merel allereerst dank je wel….wat jij in de afgelopen jaren mij en mijn dieren hebt gegeven is een heel groot goed waar ik je nooit genoeg voor kan bedanken.

Wij leerden elkaar kennen vanwege mijn grote vriendelijke reus Cash. Een paard vol liefde maar helaas ook vol pijn. Samen met jou in communicatie met hem om te achterhalen hoe hij in het leven stond. Hier volgde een moeilijk beslissing op maar zonder jou hadden hij en ik die niet kunnen maken! Toen was er een ander paard, Spetter. Deze wijze merrie waarvan ik hoopte dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ook hier waren jouw woorden, healende handen en inbreng weer van groot belang voor haar en onze band. Al deze dieren die zich om mij heen hadden en hebben verzameld in een systeem die jij hebt vertaald zodat wij allemaal in harmonie kunnen zijn en blijven.

Dit is wat ik heb gevoeld en gezien van de kunde van Merel maar haar hulp bij het vinden van ons kitten Dropje dat 24 uur niet thuis kwam, kan ik waar nodig u nog het meeste mee overtuigen. Ik stuur een appje: “Merel, kan jij ook vermiste katten lokaliseren?” Haar antwoord: “Ik kan het altijd proberen”. Zo gezegd ze gedaan.
Merel gaf aan dat ze in buurt was en dat ze niet naar onbekend terrein was gegaan maar dat het haar niet lukte om thuis te komen. Ik gaf aan dat ik haar niet hoor omdat ze nooit miauwt en het waaide flink. Oke, zegt Merel ik ga zeggen dat ze zo hard mogelijk moet miauwen zodat jij haar kan horen. Ik loop in dit gesprek naar buiten en binnen 3 seconden hoor ik Dropje miauwen, hard, heel hard. Zo hard heeft zij dit nog nooit gedaan en daarna ook nooit meer…..Binnen 3 minuten was de poes gevonden, bibberend en
koud maar gezond uit de boom gevist. Lieve Merel, je helpt, je heelt en je vindt. In alles! Mooi mens, dank je wel!! En hopelijk kan je nog veel en veel meer dieren en mensen helpen!!!!” 
Rikkie Weevers – Stous
“Wat een bijzondere ervaring! Toen ik met mijn handen in het haar zat om de plotselinge gedragsverandering van mijn paard, heb ik Merel benaderd. Ze heeft een reading gedaan en healing gegeven. De dingen die bovenkwamen waren herkenbaar en bevestigend. Het mooist was de reactie van mijn paard, bij het begin was zijn blik hard en gespannen, draaide zich van ons af en keek boos. Tijdens de sessie verzachtte zijn blik, zijn hoofdje zakte en hij begon te kauwen en te likken. Eindelijk even ontspanning voor mijn grote vriend! Aan het eind van de sessie mocht ik hem kort aanraken, een kadootje!”

Sanne
Hoi Merel,
Ik wil even melden dat het stukken beter gaat met Poker. Hij is echt veel toegankelijker en lijkt veel gelukkiger. Ik heb een kuur voor maagzweren gedaan, maar daarvoor was de omslag in zijn gedrag al duidelijk zichtbaar. Ik ben heel blij dat je ons hebt kunnen helpen.
Paulien

‘Ik herken hem helemaal in alles. Wat bijzonder voor mij om te horen dat een groot deel van mijn gevoel bevestigd wordt op deze manier. Ik kreeg tegenstrijdige adviezen en was zelf ook radeloos.’

‘Nogmaals, ik ben blij met je reading en het bevestigt ook dat we op de goede weg zijn. Ik zal je op de hoogte houden en zal zeker weer een reading bij je aanvragen.’ (dit was naar aanleiding van een tweede reading, het paard is op de goede weg!

‘Dank je wel voor je ontzettend waardevolle woorden. En ik ben dankbaar dat je dit voor mijn paard hebt kunnen doen. Ik ga ermee aan het werk.’

‘Alles wat je over hem verteld hebt klopt gewoon!’ 
(Het buiten rijden en weg gaan bij stal was een probleem en na de eerste rit na de reading/healing kreeg ik dit bericht:) ‘Tijdens het rijden was hij heel enthousiast, voorwaarts en hij gaf mij een gevoel van vertrouwen. We hebben lekker met ontspannen teugel in het bos gereden.’

Tijdens de reading liet het paard mij de muziek horen van Droomvlucht in de Efteling. Ik had geen idee waarom en het was natuurlijk ook best raar. Maar de muziek bleef ‘afspelen’ dus ik moest het tegen de eigenaresse vertellen. Kennelijk was het belangrijk. En dit was haar reactie:
‘Oh mijn God. Ik ben een enorme Efteling fan en Droomvlucht in het bijzonder. Ik ben zo emotioneel nu. Wat heb je het mooi beschreven. … … … Dit is zo bizar. Ik zit gewoon te trillen. Zo bedankt hiervoor. Echt wauw. Ben helemaal van de leg.’