Communicatie & healing

‘Wat zou het fijn zijn als paarden konden praten’, hoor ik vaak. En dat kunnen ze ook! Door mij met je paard te laten communiceren, kom je sneller tot een duurzame oplossing. Het gevolg is dat je veel kosten van een te lange zoektocht bespaart en sneller van je paard kunt gaan genieten.

communicatie

Voor anderen misschien een beetje ongewoon, maar voor mij, al mijn hele leven, volkomen normaal. Ik heb de gave om met paarden (en andere dieren) te communiceren. Kennelijk zit ik op dezelfde golflengte als de paarden waardoor ik hun stem, behoeften, emoties en herinneringen hoor en ik ook beelden zie en hun lichaam voel. En de paarden horen mij ook. Dit is een hele waardevolle gave en ik zet deze dan ook met veel liefde in om paarden en hun mens te helpen.

Het grote voordeel is dat het paard zelf kan vertellen waar hij last van heeft, wat hem bezig houdt, waarom hij bepaald gedrag vertoont en waar hij behoefte aan heeft. Je bent als eigenaar vaak lang op zoek naar de juiste behandelaar, methode, aanpassing in het management, kortom naar het juiste antwoord op het probleem. Door mij met je paard te laten communiceren, bespaar je jezelf een enorme zoektocht (met bijbehorende kosten) en bespaar je je paard onnodig lang wachten op de oplossing. Mijn paardenreading vervangt natuurlijk nooit de paardenarts en je dient met ieder probleem een vakkundige paardenarts in te schakelen. Heb je dit gedaan en zoek je nog verder? Dan kun je via mij de wijsheid van je eigen paard inschakelen. 

Het Herstellen van de Emotionele en Energetische Balans

Alles bestaat in de basis uit energie, zo ook je paard. Dit is niet vaag, dit is heel concreet en ook al vaak aangetoond. Naast mijn gave om met paarden te communiceren, heb ik ook de gave om helende energie over te brengen. Dit wordt ook wel healing geven genoemd. Deze term wordt vrij veel gebruikt en daarom maak ik dit graag wat concreter. Wat ik tijdens iedere paardenreading doe is het helpen oplossen van energetische en emotionele blokkades, waardoor daaruit voortkomende problemen verdwijnen. De resultaten zijn vaak zichtbaar als positieve gedragsveranderingen en behandelingen die beter aanslaan met als gevolg daarvan een duurzaam resultaat. Je vindt op deze website allerlei recensies die je helpen dit stuk beter te bevatten.
 

Omdat ik volledig achter mijn communicatie met paarden sta, mag je de inhoud van het verslag te allen tijde met je paardenarts bespreken. Graag zelfs, het heeft al regelmatig paardenartsen verder geholpen. Hou er rekening mee dat paardenartsen dit nog steeds vaag en onbewezen werk vinden. Staat je paardenarts er niet voor open? Vertel hem of haar dan in ieder geval welk vermoeden er is zodat dit direct onderzocht kan worden. Je hoeft hier het verslag niet voor te laten zien. 

Recensie waaruit blijkt dat wat ik voelde,
door de paardenarts werd bevestigd.

Het paard, Spirit, kon hierdoor heel snel geholpen worden.
Een zoektocht werd deze eigenaresse bespaard.

“Long story short… after all kinds of tests, the vet “scoped him”. Turns out he has a displaced soft palate meaning the epiglottis gets stuck in the soft palate and then he coughs to get it out. It was probably brought on by inflammation due to allergies. Luckily we caught it soon enough that she gave him anti-inflammatory injections and then banamine the next 3 days. 

But do you see how it was throat and tummy because of the epiglottis/esophagus factor?

I feel your healing guided us to find the issue. And helped him to heal really easily and quickly.
Christine Hendler
What If Farms – Florida, USA

Afspraak maken

Het communiceren met paarden werkt zowel op afstand als wanneer ik fysiek ter plaatse ben. Over het algemeen werk ik op afstand omdat dit het meest praktisch is, gezien het feit dat ik internationaal werk. Het resultaat is gelijk aan communicatie op locatie. Ik communiceer internationaal met paarden tot en met de Verenigde Staten. En ook met overleden paarden kan ik contact maken. Not even the sky is the limit!

In overleg is een reading voor je paard op locatie mogelijk. Dit hangt af van verschillende omstandigheden en hierover hebben we dan vooraf contact. Je maakt makkelijk een afspraak met me door telefonisch contact op te nemen of door een e-mail te sturen. Wil je me eerst gewoon even zelf spreken of meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. 

Telefoonnummer: 0619802463
E-mailadres: info@hetpaardenmedium.nl