Opsporing Verzocht – Verdwenen Kat

Op enig moment kreeg ik de naam door die ik moest gaan gebruiken, namelijk Het PaardenMedium. Dat vond ik nogal wat (spannend), maar het gaat nooit om mijn gevoel. Het gaat om het werk dat ik voor de dieren doe. Paarden zijn mijn hoofdfocus, maar niet mijn enige focus. Sterker nog, toen ik onlangs aan mijn Gids vroeg wat de volgende stap is, kreeg ik te horen dat ik ook voor andere dieren en voor mensen mijn mediumschap moet inzetten. Zo gezegd zo gedaan. De praktijkruimte aan huis is intussen klaar en er zijn al allerlei mensen langs gekomen voor een consult waarin ik mijn mediumschap gebruik om je op weg te helpen. In deze blogpost neem ik je mee in het opsporen van een vermiste kat.

Voor katten en honden deed ik ook al readings op afstand, zo ook onlangs voor een verdwenen kat. Ze was sinds een dag verdwenen en dat was niets voor haar. Zodra ik contact maakte, voelde ik dat ze nog leefde. En vrijwel direct erna zei ze een heldere zin en liet daarbij aardig wat verontwaardiging voelen:

‘Ik ben gewoon even op ontdekkingsreis, dat mag toch wel?’

Natuurlijk legde ik haar uit dat dit mag, maar dat haar vrouwtje ongerust was en dat ze ook moet oppassen omdat het niet overal veilig is. Ik vroeg haar of ze me wilde laten weten waar ze is. In dit geval merkte ik tijdens de reading dat het beeld dat ze me gaf telkens wat veranderde. Ze liet me een smal slootje zien met riet en vervolgens zag ik bijvoorbeeld een ruimte met stro (soort grote stal met meer dieren, geen individuele stal). Daarnaast ben ik op de kaart gaan kijken. Op een kaart kan ik voelen in welk gebied ze precies is. Het was duidelijk dat ze me liet zien waar ze allemaal al was geweest. Ik kreeg geen beeld dat ze tegen haar wil opgesloten was, maar ze was inderdaad duidelijk een andere plek aan het ontdekken.

De beschrijving was voor haar mens voldoende duidelijk. Ze moest bij de buren zitten en dus is ze daar gaan zoeken. En ja hoor, al vrij snel kreeg ik een bericht met een foto. Haar eigenwijze avonturier was gevonden en op dat moment zat ze in een grote schuur bij de buren. Ze vond het niet zo leuk dat ze weer mee naar huis moest (ondanks dat ze het daar ook heel fijn heeft) en ik ben er dan ook niet van overtuigd dat dit haar laatste avontuur was! Gelukkig was ze nu in ieder geval snel terecht.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact op met mij!

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf
Het Paardenmedium
Medium voor Paarden, Honden, Katten en Mensen